Skip to main content
Concert de Skatalites
Concert de Skatalites
De 18/10/2024

Skatalites concert

Salle Emeraude
56550 Locoal-Mendon
Bijzonder evenement in Locoal-Mendon: De 60e verjaardag van de Skatalites!

Tijden: Deuren open om 18.30 uur
Boek je tickets hier:
https://my.weezevent.com/the-skatalites-1

De Skatalites vieren dat ze 60 jaar in de muziekbusiness zitten! Ze werden opgericht in 1964 en zijn de grondleggers van de Jamaicaanse muziek, zonder wie de komst van reggae misschien niet mogelijk was geweest... Mis de kans niet om deze ska-pioniers te zien, die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van de Jamaicaanse muziek. Met hun unieke geluid, een mix van ska, reggae en rocksteady, krijgen ze nog steeds mensenmassa's aan het dansen over de hele wereld. Er staat je een historische avond te wachten om deze levende legende te vieren!

Jahzz
Laat je meeslepen door de vernieuwende groove van Jahzz, een project van de Jamaicaanse muziekgrootheden Tyrone Downie en Vin Gordon, die beiden voor Bob Marley speelden, een groep die reggae en jazz op briljante wijze mengt. Hun improvisaties en gesyncopeerde ritmes zullen je een betoverende muzikale ervaring bezorgen.

Diep & Hoog
Deep & High brengen een lokaal tintje aan de avond met hun boeiende fusie van soul, funk en reggae. Deze inwoners van Rennes zullen je veroveren met hun mix van electro-pop en groove, met brede invloeden van Britse reggae en trip-hop, zoals Hollie Cook of Morcheeba. Hun krachtige ritmes, opvallende vocale harmonieën en aanstekelijke energie maken van hen een band om te ontdekken of te herontdekken. Een band om te ontdekken of herontdekken!

🎟 Prijzen:

Early Bird (tot 15 september): €28
Voorverkoop: €32
Ter plaatse: €38
Gratis voor kinderen onder 12 jaar

Catering ter plaatse voor een gastronomische en gezellige avond georganiseerd door de vereniging Ingalan, die zich inzet voor de ontwikkeling van onafhankelijkheid en zelfvoorziening op voedselgebied in Burkina Faso!

Openingsdata

De 18/10/2024 van 18:30
zie meer data
Salle Emeraude
56550 Locoal-Mendon

Tarieven

Basistarief (Entrée + repas : 15 € adultes ; 8 € enfant) 28 €
Kindertarief (Gratuit -12 ans) 37 €

Invoer

Betalen

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen