Skip to main content
8 sonneurs pour Philip Glass
8 sonneurs pour Philip Glass
De 20/11/2024

8 klokkenluiders voor Philip Glass

Centre Culturel Athéna Place du Golhérez
56400 Auray
Offshore - Erwan Keravec
Deel één: Loop door voor iedereen
Vanaf 8 jaar - 1 uur

Erwan Keravec, een onvermoeibare ontdekkingsreiziger van doedelzakmogelijkheden, zet zijn ambitie voort om traditionele Bretonse instrumenten en hedendaagse muziek samen te brengen.

Voor zijn nieuwe project brengt hij acht doorgewinterde doedelzakspelers samen om de beroemde ritmische superposities van Philip Glass nieuw leven in te blazen. Hij blaast nieuw leven in de vier korte stukken van de Amerikaanse componist uit 1969, de First Classics, die allemaal gemeen hebben dat ze eenvoudige muzikale elementen herhalen die complexer worden naarmate het stuk vordert. De krachtige, gemoduleerde ademhaling van de instrumenten voegt een nieuwe interpretatielaag toe aan deze geboorte van minimalistische muziek.

Het ensemble van acht pipers, die biniou, doedelzak en bombarde bespelen, zal deze emblematische stukken vandaag laten weerklinken. Een ongekende openbaring van de maximale intensiteit van minimal music.

Ontdek in het eerste deel het stuk Walk on by for all, geschreven door de Japanse componist en performer Otomo Yoshihide voor het Sonneurs kwartet in 2019, en gecreeerd met de blaasmuzikanten van de muziekschool van Auray en de Kevrenn Alre.


Informatie en boekingen telefonisch en online.

Openingsdata

De 20/11/2024 van 20:30
zie meer data
Centre Culturel Athéna Place du Golhérez
56400 Auray

Wijze van betaling

Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Vakantiecheques
Soorten

Invoer

Betalen

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit

Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen