Skip to main content
Visite guidée de La Miellerie d'Alré
Semaines du tourisme économique et des savoir-faire 2024
Visite guidée de La Miellerie d'Alré
Visite guidée de La Miellerie d'Alré
Visite guidée de La Miellerie d'Alré
De 31/10/2024

Rondleiding door La Miellerie d'Alré

13 Boulevard Anne de Bretagne
56400 Auray
Les Semaines du Tourisme Économique et des Savoir-Faire is een uniek evenement dat een onvergetelijke ervaring biedt.
Het is de perfecte gelegenheid om je onder te dompelen in de Bretonse cultuur, uitzonderlijk talent te ontdekken en authentieke mensen te ontmoeten.

Miellerie d'Alré runt zijn bijenkasten met zwarte bijen aan de kust van de Golf van Morbihan en de baai van Quiberon. Als lid van de vereniging Abeille Noire Atlantique combineert het bedrijf een behoudsbenadering met lokale productie. De Miellerie d'Alré nodigt u uit om kennis te komen maken met duurzame bijenteelt, een winterharde bij en de ontwikkeling van zijn productie in een kort circuit, rechtstreeks verkocht in het honinghuis in het hart van Auray.

Je wordt verwelkomd in het honinghuis, waar je de winterhardheid van de zwarte bij en de daarmee gepaard gaande duurzame bijenteelt zult ontdekken. Het leven van de kolonie seizoen na seizoen, haar rol in ons milieu en haar verbazingwekkende aanpassingsvermogen zullen geen geheimen voor je hebben.
Tot slot geniet je van de honingroute in de workshops van het honinghuis, van het oogsten tot het bottelen. Daarna kun je een lokaal, geëngageerd product proeven!

Openingsdata

De 31/10/2024 van 16:30
zie meer data
13 Boulevard Anne de Bretagne
56400 Auray

Tarieven

Basistarief 2.5 €

Invoer

Betalen

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen