Restaurant Itsasoa
Het restaurant ITSASOA verwelkomt je in een ontspannen, sobere en opgeruimde omgeving. De keuken van chef-kok Erwann Le Pogam is eenvoudig en smakelijk, royaal, gejodeerd en plantaardig.
De keuken is geïnspireerd door zijn directe omgeving. De overvloedige natuur van Bretagne. Wandelingen langs de oceaan. Kleinschalige kustvisserij. Het verzamelen van wilde kruiden en kustbloemen. Ontmoetingen met lokale producenten.
De keuken is geïnspireerd door zijn directe omgeving. De overvloedige natuur van Bretagne. Wandelingen langs de oceaan. Kleinschalige kustvisserij. Het verzamelen van wilde kruiden en kustbloemen. Ontmoetingen met lokale producenten.
Openingsdata
Van 01/01/2024 tot 31/12/2024
zie meer data
1 Rue de Ker Anna
56340 Carnac
56340 Carnac
Mogelijkheden
Max. aantal couverts40
Diensten
Bereide gerechten om mee te nemen
Seminar
Wijze van betaling
Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Soorten
Labels en classificatie
Gault Millau
Groepen
Van 2 in 15 mensen
Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Gesproken talen
Frans
Engels