Van 36€
Restaurant L'Auberge - Les Maisons Glenn Anna
De tafel van de Auberge wordt gekenmerkt door het teamwork van twee geliefden.
Uw gastheren Claire en Julien leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding in het driesterren Michelin-restaurant van Régis & Jacques Marcon in Saint Bonnet Le Froid, waar Julien woont.
Vandaag de dag zijn zij de ziel en de glimlach van de Auberge. Net als het gebruik van zwarte knoflook uit Billom, een product uit de Auvergne, in visgerechten geleverd door Bourbon Marée, een lokale visboer, maakt hun mix van invloeden (Bretons en Auvergne) hun keuken tot een gecondenseerde mix van rustieke smaken en elegantie.
Discreet en hardwerkend van aard, is hun keuken zoals zij: vol nederigheid, subtiele vermenging van de smaken van hun thuislanden.
In de eetzaal zorgen ze voor een attente, warme sfeer zodat je kunt genieten van alle schatten van onze gastronomie.
De uitgebreide wijnkelder die in de loop der jaren is opgebouwd, is een ander kenmerk van de Auberge. Meer dan 500 wijnen, waarvan sommige zeer zeldzaam zijn en alleen op bestelling verkrijgbaar. Je vindt er emblematische Bourgondische domeinen zoals François Raveneau, Jacques en Frédéric Mugnier en Domaine Tollot-Beaut, om er maar een paar te noemen. In de Côtes du Rhône vind je toonaangevende domeinen als Château Rayas, Domaine Gangloff en Georges Vernay.
De Loirevallei, het dichtst bij Bretagne, wordt trots vertegenwoordigd door Thierry Germain's Domaine des Roches Neuves, Domaine Didier Dagueneau en Domaine Familial de Luneau-Papin.
De meer vertrouwelijke appellations zijn ook interessant, met landgoederen als Elian Da Ros in Côtes du Marmandais en Roc d'Anglade in Vin de Pays du Gard. We zijn ook trots op het vertrouwen van de familie Mitjavile in Bordeaux, die al enkele jaren hun iconische flessen Roc de Cambes en Tertre Roteboeuf op de markt brengen.
Een tijdloze ervaring om je epicuristische kant te prikkelen.
Open Hemelvaart donderdag - gesloten 1e, 8e en Pinksterdag
Uw gastheren Claire en Julien leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding in het driesterren Michelin-restaurant van Régis & Jacques Marcon in Saint Bonnet Le Froid, waar Julien woont.
Vandaag de dag zijn zij de ziel en de glimlach van de Auberge. Net als het gebruik van zwarte knoflook uit Billom, een product uit de Auvergne, in visgerechten geleverd door Bourbon Marée, een lokale visboer, maakt hun mix van invloeden (Bretons en Auvergne) hun keuken tot een gecondenseerde mix van rustieke smaken en elegantie.
Discreet en hardwerkend van aard, is hun keuken zoals zij: vol nederigheid, subtiele vermenging van de smaken van hun thuislanden.
In de eetzaal zorgen ze voor een attente, warme sfeer zodat je kunt genieten van alle schatten van onze gastronomie.
De uitgebreide wijnkelder die in de loop der jaren is opgebouwd, is een ander kenmerk van de Auberge. Meer dan 500 wijnen, waarvan sommige zeer zeldzaam zijn en alleen op bestelling verkrijgbaar. Je vindt er emblematische Bourgondische domeinen zoals François Raveneau, Jacques en Frédéric Mugnier en Domaine Tollot-Beaut, om er maar een paar te noemen. In de Côtes du Rhône vind je toonaangevende domeinen als Château Rayas, Domaine Gangloff en Georges Vernay.
De Loirevallei, het dichtst bij Bretagne, wordt trots vertegenwoordigd door Thierry Germain's Domaine des Roches Neuves, Domaine Didier Dagueneau en Domaine Familial de Luneau-Papin.
De meer vertrouwelijke appellations zijn ook interessant, met landgoederen als Elian Da Ros in Côtes du Marmandais en Roc d'Anglade in Vin de Pays du Gard. We zijn ook trots op het vertrouwen van de familie Mitjavile in Bordeaux, die al enkele jaren hun iconische flessen Roc de Cambes en Tertre Roteboeuf op de markt brengen.
Een tijdloze ervaring om je epicuristische kant te prikkelen.
Open Hemelvaart donderdag - gesloten 1e, 8e en Pinksterdag
Openingsdata
Van 07/11/2024 tot 31/12/2024
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Van 16/01/2025 tot 15/02/2025
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Van 06/03/2025 tot 22/08/2025
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Van 30/08/2025 tot 16/10/2025
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
Gesloten op Lundi midi, Lundi soir, Mardi midi, Mercredi midi
zie meer data
56 route de Vannes
56400 Sainte-Anne-d'Auray
56400 Sainte-Anne-d'Auray
Tarieven
Menu
36 € in 99 €
Mogelijkheden
Max. aantal couverts40
Maximaal aantal couverts op het terras0
Uitrusting
Babystoel
Prive parkeerplaats
Terras
Wi-Fi
Diensten
Bereide gerechten om mee te nemen
Culinaire specialiteiten
Gastronomische keuken
Wijze van betaling
Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Vakantiecheques
Soorten
Labels en classificatie
Meester restaurateur
Toeristische kwaliteit
Tafels en smaken van Bretagne
Groepen
Van 1 in 15 mensen
Dieren
Huisdieren toegestaan
Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Gesproken talen
Frans
Engels